Ontmoet het team

In het organisatieteam zitten steeds vier Wichters, die elk drie jaar blijven. Zij komen zo’n vier of vijf keer per jaar bij elkaar om nieuwe thema’s te bedenken en op te zetten. In praktijk blijkt dat veel Wichters regelmatig komen en zich ook snel verbonden voelen met onze groep. We zijn er best trots op dat steeds nieuwe vrouwen opstaan om in de organisatie plaats te nemen. Mede natuurlijk omdat deze rol je extra mooie ervaringen en contacten oplevert voor jou als persoon en je bedrijf.

Wichter West is een informele groep, dus zonder statuten, bestuur of pinapparaat. Zo houden we de kosten laag, ook voor startende ondernemers of ondernemers die (nog) niet zoveel omzet draaien. Betalen doe je contant en je blijft op de hoogte via Facebook en e-mailnieuwsbrieven. Gratis maar super effectief.

logo wichter west

Nicolien de Kroon

Sinds 10 jaar zet ik mij met passie en enthousiasme in voor het meest inspirerende netwerk voor vrouwelijke ondernemers uit het Noorden: “Wichterwest”. Als vrouwelijke ondernemer ben ik van mening dat wij elkaar, vanuit eenheid in verscheidenheid, daadwerkelijk kunnen ondersteunen en motiveren.

Ik ben , Nicolien de Kroon-Hoving en ruim 25 jaar werkzaam als klassiek homeopaat in mijn praktijk; ‘Dynamis’. Dynamis staat voor levenskracht.

Moeder van 4 manzonen en 3 schone dochters met als toegift 5 kleinkinderen en ook  samen met mijn Lief, de liefde van mijn leven.

Mijn leven is een feest met veel humor en als er zoals in elk leven af en toe ongenode gasten ( ziekte, verdriet, verlies) binnenwandelen zwaai ik ze altijd na verloop van tijd weer vrolijk uit.

Solidariteit, Loyaliteit, Samenwerken, liefdevolle Aandachtigheid en Bewustwording staan bij mij hoog in het vaandel. Het mee mogen helpen om van Wichterwest een waardevol en inspirerend netwerk te maken doe ik met vreugde en bovenal veel plezier.

Tegen jou als lezer wil ik zeggen,
tot plotseling,
Nicolien

Meta Groot Antink

Meta runt Tekst met Pit sinds 2007. Ze is tekstschrijver, marketeer en trainer op het gebied van websites. Ze vermijdt geneuzel over punten en komma’s, maar helpt dagelijks klanten aan smeuïge teksten en die fijne structuur waarmee jouw lezer stukken gemakkelijker JA zegt tegen jouw aanbod. Je mag haar ook boeken voor een halve dag samen sparren over de website die je verder zelf doet. Of lekker alles uitbesteden en haar inschakelen voor een compleet design in samenwerking met een webbouwer en een fotograaf. Ze woont in Driezum, is getrouwd met Jan en moeder van Wessel (16). Haar doel voor de Wichter West: vooral de optie bieden om van elkaar en anderen te leren!

Marguérite 

Sinds 2005 trotse eigenaar van B&B in The Middle of Nowhere. Gastvrouw in hart en nieren. Ik vind het belangrijk dat mensen genieten. Binnen de Wichters vind ik het ook belangrijk dat ondernemende vrouwen vooral ook genieten. Van hun bedrijf maar ook van alle andere dingen die het leven te bieden heeft.

De bijeenkomsten zijn dan ook altijd naast, leerzaam en verbindend, vooral ook gezellig. Ook waardevol aan de Wichter vind ik dat er zo veel verschillende dames komen die allemaal iets meebrengen. De avonden leveren je altijd iets op, een naam, een idee, een klant, een samenwerking.

 Zelf geniet ik van mijn bedrijf (sinds 2019 ook een vakantiewoning erbij), mijn twee kinderen, mijn man en andere lieve mensen om mij heen. Ook geniet ik van lezen, fietsen en koken (en opeten).