Ontmoet het team

In het organisatieteam zitten minimaal vier Wichters, die ±drie jaar blijven. Zij komen zo’n vier of vijf keer per jaar bij elkaar om nieuwe thema’s te bedenken en de avonden op te zetten. In praktijk blijkt dat veel Wichters regelmatig komen en zich ook snel verbonden voelen met onze groep. We zijn er best trots op dat steeds nieuwe vrouwen opstaan om in de organisatie plaats te nemen. Mede natuurlijk omdat deze rol je extra mooie ervaringen en contacten oplevert voor jou als persoon en je bedrijf.

Wichter West is een informele groep, dus zonder statuten, bestuur of pinapparaat. Zo houden we de kosten laag, ook voor startende ondernemers of ondernemers die (nog) niet zoveel omzet draaien. Betalen doe je contant en je blijft op de hoogte via Facebook en e-mailnieuwsbrieven. Gratis maar super effectief.

Wil je iets voor het netwerk betekenen, helpen organiseren? Mail ons dan!

logo wichter west

Nicolien de Kroon

Sinds 10 jaar zet ik mij met passie en enthousiasme in voor het meest inspirerende netwerk voor vrouwelijke ondernemers uit het Noorden: “Wichterwest”. Als vrouwelijke ondernemer ben ik van mening dat wij elkaar, vanuit eenheid in verscheidenheid, daadwerkelijk kunnen ondersteunen en motiveren.

Ik ben , Nicolien de Kroon-Hoving en ruim 25 jaar werkzaam als klassiek homeopaat in mijn praktijk; ‘Dynamis’. Dynamis staat voor levenskracht.

Moeder van 4 manzonen en 3 schone dochters met als toegift 5 kleinkinderen en ook  samen met mijn Lief, de liefde van mijn leven.

Mijn leven is een feest met veel humor en als er zoals in elk leven af en toe ongenode gasten ( ziekte, verdriet, verlies) binnenwandelen zwaai ik ze altijd na verloop van tijd weer vrolijk uit.

Solidariteit, Loyaliteit, Samenwerken, liefdevolle Aandachtigheid en Bewustwording staan bij mij hoog in het vaandel. Het mee mogen helpen om van Wichterwest een waardevol en inspirerend netwerk te maken doe ik met vreugde en bovenal veel plezier.

Tegen jou als lezer wil ik zeggen,
tot plotseling,
Nicolien

Marijke Koetsier

marijke koetsier
anita jakobs

Anita Jakobs